Algemene zaken

De missie van algemene zaken is om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk te ondersteunen. Algemene zaken heeft verschillende verantwoordelijkheden. Zij verzorgen het beleid en de uitvoering daarvan. Binnen de afdeling zijn de volgende vakgebieden:

  • Financiën
  • ICT
  • Communicatie
  • HR
  • Facilitymanagement
  • Projecten

De afdeling algemene zaken is erg divers. Wel hebben al je collega’s één ding gemeen en dat is een dienstverlenende houding om de andere organisatieonderdelen te ondersteunen.

Op de afdeling werk je met zowel ervaren experts als junior collega’s. Wij vinden het belangrijk om jong talent goede kansen te geven en hen te helpen met hun eerste stappen in het werkveld.

De combinatie van frisse nieuwe inzichten en de aanwezige werkervaring maken de afdeling flexibel. Algemene zaken is in beweging en op deze manier kunnen de andere afdelingen optimaal ondersteunt worden. Samen zorgen we ervoor dat we de missie van ASTRON kunnen uitvoeren.

 

Je komt te werken in één van de bovenstaande vakgebieden. Als medewerker van algemene zaken geef je advies en ondersteuning aan de drie andere afdelingen: Astronomen Groep, Research & Development en de Radio Sterrenwacht. Je werkt samen met collega’s van alle afdelingen.

Medewerker aan het woord
Brad Frank
Postdoctoral research fellow

Ik heb om meerdere redenen voor ASTRON gekozen. Allereerst heeft ASTRON uitstekende en toegankelijke wetenschappers, van hen kun je ontzettend veel leren. Dat je de mogelijkheid hebt om te leren van staf astronomen is voor mij één van de belangrijkste redenen geweest om bij ASTRON te werken. Ik heb altijd veel hulp en steun kunnen […]

Lees meer

RT daily_image "Engineering of a cryogenic filter mount for MICADO tinyurl.com/yce5qtkl pic.twitter.com/Fgq5…"

Meer tweets